Teamnieuws

Fotoverslag Lekvogels 1 - Beesd 1

11 september 15:45  Lekvogels 1 trad afgelopen zaterdag voor de beker aan tegen Beesd 1. Met een 1-1 stand gingen de teams de rust in, maar in de tweede helft wist Lekvogels het verschil te maken. Eindstand: 4-1.meer »


Lekvogels verlengt met hoofdtrainer Martijn Verkerk

12 december 11:30  Wij zijn blij om te kunnen melden dat Lekvogels het contract met hoofdtrainer Martijn Verkerk met een jaar verlengd heeft. meer »


Fotoverslag Lekvogels 1 - ASH 1

17 oktober 16:00  Tien minuten voor de rust kwam Lekvogels op een 1-0 voorsprong, maar helaas kwamen de mannen in de tweede helft al snel met tien man te staan vanwege een tweede gele kaart. ASH profiteerde hiervan door in de 65e minuut de gelijkmaker en vijf minuten later de winnende goal te maken. Eindstand: 1-2.meer »


Teamindeling Senioren 2021 / 2022

16 juli 9:30  Bekijk hier de indeling van de de seniorenteams voor het nieuwe seizoen.meer »


Ton Delfgou en Guus de Bruyn nemen afscheid van Lekvogels

27 juni 15:15  Na 3 jaar aan het roer van Lekvogels 1 te hebben gestaan, neemt Ton Delfgou afscheid als hoofdtrainer. Hij vindt het tijd voor een sabbatical. Ton, onwijs bedankt voor alles en uiteraard ben je altijd welkom op ons sportcomplex!meer »


Martijn Verkerk nieuwe trainer Lekvogels 1

17 december 18:30  Met ingang van het seizoen 2021-2022 is Martijn Verkerk de nieuwe trainer van Lekvogels 1. We zijn heel blij met de aanstelling van Martijn. De afgelopen twee jaar heeft Martijn onze JO19 onder zijn hoede gehad, de overgang naar Lekvogels 1 is hierin een logische stap. Hij kent de club en weet welke jeugd naar de selectie kan doorstromen. Bovendien haalde hij prima resultaten met het team met het soort voetbal wat wij als bestuur graag zien.meer »


Ton Delfgou vertrekt bij v.v. Lekvogels

9 december 21:45  Na drie jaar aan v.v. Lekvogels verbonden te zijn geweest, stopt trainer Ton Delfgou aan het eind van het seizoen bij onze club.meer »


Fotoverslag Lekvogels 1 - SV Noordeloos 1

6 oktober 9:15  Lekvogels scoorde in de blessuretijd en deelde daardoor de punten met SV Noordeloos. Eindstand: 2-2.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!