Teamnieuws

Lekvogels verlengt met hoofdtrainer Martijn Verkerk

12 december 11:30  Wij zijn blij om te kunnen melden dat Lekvogels het contract met hoofdtrainer Martijn Verkerk met een jaar verlengd heeft. meer »


Fotoverslag Lekvogels 1 - ASH 1

17 oktober 16:00  Tien minuten voor de rust kwam Lekvogels op een 1-0 voorsprong, maar helaas kwamen de mannen in de tweede helft al snel met tien man te staan vanwege een tweede gele kaart. ASH profiteerde hiervan door in de 65e minuut de gelijkmaker en vijf minuten later de winnende goal te maken. Eindstand: 1-2.meer »


Teamindeling Senioren 2021 / 2022

16 juli 9:30  Bekijk hier de indeling van de de seniorenteams voor het nieuwe seizoen.meer »


Ton Delfgou en Guus de Bruyn nemen afscheid van Lekvogels

27 juni 15:15  Na 3 jaar aan het roer van Lekvogels 1 te hebben gestaan, neemt Ton Delfgou afscheid als hoofdtrainer. Hij vindt het tijd voor een sabbatical. Ton, onwijs bedankt voor alles en uiteraard ben je altijd welkom op ons sportcomplex!meer »


Martijn Verkerk nieuwe trainer Lekvogels 1

17 december 18:30  Met ingang van het seizoen 2021-2022 is Martijn Verkerk de nieuwe trainer van Lekvogels 1. We zijn heel blij met de aanstelling van Martijn. De afgelopen twee jaar heeft Martijn onze JO19 onder zijn hoede gehad, de overgang naar Lekvogels 1 is hierin een logische stap. Hij kent de club en weet welke jeugd naar de selectie kan doorstromen. Bovendien haalde hij prima resultaten met het team met het soort voetbal wat wij als bestuur graag zien.meer »


Ton Delfgou vertrekt bij v.v. Lekvogels

9 december 21:45  Na drie jaar aan v.v. Lekvogels verbonden te zijn geweest, stopt trainer Ton Delfgou aan het eind van het seizoen bij onze club.meer »


Fotoverslag Lekvogels 1 - SV Noordeloos 1

6 oktober 9:15  Lekvogels scoorde in de blessuretijd en deelde daardoor de punten met SV Noordeloos. Eindstand: 2-2.meer »


Videosamenvatting Lekvogels 1 - SV Noordeloos 1 (Soccerreporter)

4 oktober 14:00  Zowel de spelers van Lekvogels als die van SV Noordeloos verlieten na negentig minuten enigszins teleurgesteld het veld. Beide ploegen hoopten op de drie punten, maar moesten deze uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Eindstand: 2-2. Bekijk hieronder de videosamenvatting van de wedstrijd, de interviews na afloop en een interview met voorzitter Jan de Jong, gemaakt door De Soccerreporter.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!