Teamnieuws - Lekvogels

Teamnieuws

Lekvogels 1 in het nieuw dankzij Steenplaza

12 maart 12:45  Lekvogels 1 loopt er weer netjes bij met dank aan sponsor Steenplaza. Gisteren werden de nieuwe tenues officieel uitgereikt in het bijzijn van Frans de Bruyn. Namens Lekvogels 1 en het bestuur, bedankt!meer »


Fotoverslag Lekvogels 1 - Groot-Ammers 1

29 januari 17:00  Helaas bleek Groot-Ammers afgelopen zaterdag een maatje te groot voor Lekvogels. Eindstand: 0-2.meer »


Erik van Mourik nieuwe trainer Lekvogels 1

18 januari 9:45  Erik van Mourik wordt de nieuwe trainer van het eerste elftal van v.v. Lekvogels. Hij wordt de opvolger van interim-trainer Ton Delfgou die na dit seizoen vertrekt.meer »


Ton Delfgou maakt seizoen af als trainer

11 december 19:00  Ton Delfgou zal de rest het seizoen afmaken als trainer bij Lekvogels 1.meer »


Ton Delfgou interim-trainer v.v. Lekvogels

25 november 8:45  Wij hebben met Ton overeenstemming bereikt over een aanstelling als interim-trainer tot 31 december 2022.meer »


Martijn Verkerk vertrekt bij v.v. Lekvogels

23 november 10:00  Martijn Verkerk en v.v. Lekvogels gaan uit elkaar. We hebben in goed onderling overleg besloten om het dienstverband per direct te beëindigen. meer »


Fotoverslag Lekvogels 1 - Beesd 1

11 september 15:45  Lekvogels 1 trad afgelopen zaterdag voor de beker aan tegen Beesd 1. Met een 1-1 stand gingen de teams de rust in, maar in de tweede helft wist Lekvogels het verschil te maken. Eindstand: 4-1.meer »


Lekvogels verlengt met hoofdtrainer Martijn Verkerk

12 december 11:30  Wij zijn blij om te kunnen melden dat Lekvogels het contract met hoofdtrainer Martijn Verkerk met een jaar verlengd heeft. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!