Teamnieuws

Martijn Verkerk nieuwe trainer Lekvogels 1

17 december 18:30  Met ingang van het seizoen 2021-2022 is Martijn Verkerk de nieuwe trainer van Lekvogels 1. We zijn heel blij met de aanstelling van Martijn. De afgelopen twee jaar heeft Martijn onze JO19 onder zijn hoede gehad, de overgang naar Lekvogels 1 is hierin een logische stap. Hij kent de club en weet welke jeugd naar de selectie kan doorstromen. Bovendien haalde hij prima resultaten met het team met het soort voetbal wat wij als bestuur graag zien.meer »


Ton Delfgou vertrekt bij v.v. Lekvogels

9 december 21:45  Na drie jaar aan v.v. Lekvogels verbonden te zijn geweest, stopt trainer Ton Delfgou aan het eind van het seizoen bij onze club.meer »


Fotoverslag Lekvogels 1 - SV Noordeloos 1

6 oktober 9:15  Lekvogels scoorde in de blessuretijd en deelde daardoor de punten met SV Noordeloos. Eindstand: 2-2.meer »


Videosamenvatting Lekvogels 1 - SV Noordeloos 1 (Soccerreporter)

4 oktober 14:00  Zowel de spelers van Lekvogels als die van SV Noordeloos verlieten na negentig minuten enigszins teleurgesteld het veld. Beide ploegen hoopten op de drie punten, maar moesten deze uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Eindstand: 2-2. Bekijk hieronder de videosamenvatting van de wedstrijd, de interviews na afloop en een interview met voorzitter Jan de Jong, gemaakt door De Soccerreporter.meer »


Vanaf 14 september: De sport spa(a)ractie!

8 september 18:30  Bij SPAR Van Maren je boodschappen-gemakken = vv Lekvogels stickers plakken!meer »


Fotoverslag Lekvogels 1 - De Alblas 1

8 september 18:00  Lekvogels kon de in de eerste helft opgelopen 0-3 achterstand niet meer goedmaken tegen derdeklasser De Alblas. Eindstand: 3-5.meer »


Soccerreporter Videosamenvatting HSSC'61 - Lekvogels 1

30 augustus 18:45  Bekijk hieronder de videosamenvatting van de bekerderby HSSC'61 1 tegen Lekvogels 1 en een interview met trainer Ton Delfgou, gemaakt door De Soccerreporter.meer »


Coronamaatregelen HSSC'61 1 - Lekvogels 1

27 augustus 18:30  Beste voetballiefhebbers, Aanstaande zaterdag speelt Lekvogels 1 de eerste (uit)wedstrijd voor de beker tegen HSSC'61. Mocht je Lekvogels willen gaan aanmoedigen en mogelijk ook gebruik willen maken van de kantine in Hei-en-Boeicop, dan kun je jezelf nu alvast registreren.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!