Teamnieuws - Lekvogels

Teamnieuws

Unitas blijft maar winnen en komt langszij bij koploper Groot-Ammers

Vandaag om 0:03  RUMPT • Unitas won diep in de extra tijd bij Rhelico en kon een klein feestje vieren, omdat koploper Groot-Ammers punten verspeelde.meer »


Roda Boys laat na het surplus aan kwaliteit in punten uit te drukken

Vandaag om 0:02  STREEFKERK • Roda Boys/Bommelerwaard opende in het Lekdorp goed, maar verloor bij het nimmer aflatende Streefkerk met de 3-3 toch twee misschien wel heel kostbare punten. “Dit is weer erg teleurstellend", vond trainer Piet de Kruif.meer »


Hardinxveld maakt titelstrijd in 3D weer spannend met overwinning op koploper De Alblas

Vandaag om 0:00  HARDINXVELD • Hardinxveld heeft de spanning in de titelstrijd weer volledig teruggebracht door een 1-0 overwinning op koploper De Alblas. Een van richting veranderde vrije trap van Robin Peursem was genoeg voor de zege in een wedstrijd die met name in de tweede helft vaak stillag vanwege opstootjes.meer »


Teleurstelling op Scalune na nederlaag tegen GRC14

Gisteren om 23:59  SCHELLUINEN • Een zwaar gehavend Schelluinen was tegen GRC14 dichtbij een bonuspuntje. Maar een paar minuten voor tijd doelpuntte de ploeg uit Giessen/Rijswijk toch nog en stond het team van Richard van Gils opnieuw met lege handen.meer »


Woudrichem dupeert zich met onnodige rode kaart en 0-2 nederlaag tegen Wilhelmina'26

Gisteren om 23:59  WOUDRICHEM • Vechtlust toonde Woudrichem zaterdag zeker wel in de derby tegen Wilhelmina'26. Na een 0-1 achterstand bij rust leken de Vissenkoppen op weg naar de gelijkmaker. Tot Danny Schaap tegenstander Sjoerd de Fijter in het gezicht raakte en met rood kon vertrekken. Daarmee was het gedaan en maakte Wilhelmina'26 het nog af naar 0-2.meer »


Streefkerk toont veerkracht tegen Roda Boys

Gisteren om 23:57  STREEFKERK • Tegen het sterke Roda Boys wist Streefkerk op het eigen Streveland een meer dan verdienstelijk gelijkspel te behalen. Na 90 minuten stond een fraaie 3-3 op het wedstrijdformulier.meer »


Zuinige overwinning LRC op Sliedrecht

Gisteren om 23:57  LEERDAM • LRC heeft zaterdagmiddag een zuinige overwinning geboekt op Sliedrecht. In Leerdam werd het 1-0 door rake strafschop van Furkan Cetin.meer »


Puntje voor VVAC, na heel slechte eerste helft

Gisteren om 23:54  BERGAMBACHT • Van de overkant van de Lek wist VVAC uiteindelijk toch nog een puntje mee in de voetbaltas te nemen.meer »


Meer nieuws

Gisteren om 23:54 Onnodig verlies te tam Arkel

Gisteren om 20:36 Asperen verliest ook tegen ASH

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!