Lidmaatschap

Aanmelden
Als je lid wilt worden van v.v. Lekvogels dien je een inschrijfformulier in te vullen. Dit inschrijfformulier is in de bestuurskamer te verkrijgen. Ook kun je deze onderaan de pagina downloaden. De K.N.V.B. schrijft legitimatie met een geldig legitimatiebewijs voor. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden als spelend lid voor de senioren, junioren of pupillen, maar ook als kabouter, niet spelend lid of donateur.


Aspirant jeugdleden die nog twijfelen kunnen een proeftraining bijwonen, voordat ze besluiten om lid te worden. Neem voor meer informatie contact op met één van de jeugdcoördinatoren.


Inschrijvingsformulier
Download hier het inschrijfformulier. Vul het formulier in, print het uit, voeg een pasfoto toe en stuur het op naar of lever het in bij de penningmeester op onderstaand adres.

Download hier het inschrijvingsformulier in PDF formaat (handmatig invullen)

Met de inlevering van het inschrijfformulier geef je gelijktijdig een machtiging af voor het maandelijks automatisch incasseren van de contributie.

Inschrijven bij de K.N.V.B.
Na ontvangst van het inschrijfformulier activeert de penningmeester je persoonlijke gegevens in Sportlink, de ledenadministratie van de K.N.V.B. Een kopie van het inschrijfformulier gaat naar de jeugdcoördinator die zorg draagt voor de indeling in het juiste team. De secretaris zorgt voor de aanvraag van de spelerspas.

Bijdrage
De vereniging dient aan het begin van het seizoen een jaarlijkse bijdrage voor elk lid aan de K.N.V.B. te betalen. Het lidmaatschap van v.v. Lekvogels is daarom altijd voor een periode van één jaar en loopt elk seizoen stilzwijgend door tot wederopzegging. Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het IBAN nummer is NL40RABO154104981.

Wijzigingen
Geef wijzigingen in je persoonlijke gegevens, zoals adres, telefoonnummer, email adres of bankrekening zo spoedig mogelijk door aan de penningmeester, zodat je gegevens in Sportlink altijd actueel zijn.


Afmelden

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren vóór 1 juli bij de penningmeester.

 

Contactgegevens penningmeester:
v.v. Lekvogels
t.a.v. Penningmeester
Lijsterbeslaan 1
4128 SN LEXMOND
Mobiel: 06-23058176
Telefoon: 0347-341830
E-mail: penningmeester@lekvogels.nl


De contributie bedraagt per 1 januari 2018 per maand:

Senioren:  € 17,00
Junioren:  € 10,00
Pupillen:  € 8,50
Kabouters:  € 6,00
Rustende leden: € 6,00
Donateurs:  € 10,00 (per jaar)

Inschrijfformulier nieuwe leden

Dit formulier wordt actief op dinsdag, 01 juni 2021
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!