Teamnieuws

Fotoverslag Jeugd Mixtoernooi

Gisteren, 11 april 13:00  Zaterdag 10 april stroomde de velden van vv Lekvogels vol met jeugdige voetballers om eens lekker een potje te spelen.meer »


Fotoverslag voetbal clinic JO7 & JO9-1/2

1 november 16:00  Zaterdag 31 oktober was het de beurt aan de JO7, JO9-2 en JO9-1 voor de clinic van Martijn (en Lotte). Daarnaast waren ook klasgenootjes welkom en het was leuk te zien dat die dankbaar gebruik hadden gemaakt van deze oproep!meer »


Fotoverslag JO7 Minitoernooi

28 september 17:45  In de nieuwe competitie-opzet, speelt de JO7 wekelijks een soort minitoernooi. Daardoor kan men meer wedstrijden spelen en wat is er nou fijner dan een ochtendje voetbal?! Zaterdag 26 september was het de beurt aan Lekvogels om als gastheer op te treden voor de wedstrijden tussen Lekvogels, Ameide, HSSC'61 en Everstein. Terwijl de kinderen (jongens en meiden!) lekker voetbalden, konden de ouders genieten van het spelletje en de zon.meer »


Vanaf 14 september: De sport spa(a)ractie!

8 september 18:30  Bij SPAR Van Maren je boodschappen-gemakken = vv Lekvogels stickers plakken!meer »


Foto's Kick-off Pupillen

30 augustus 17:30  Zaterdag 29 augustus was er een kick-off voor de pupillen. Naast het afwerken van een eerste training, stond de ochtend ook in het teken van kennismaken: ouders werden door de jeugdcommissie verwelkomd en bijgepraat over de vereniging. De opkomst was groot en het enthousiasme van de leiders en kinderen niet minder!meer »


Lekvogels JO7 kampioen!

16 december 16:15  Yes! Nóg een overwinning bij onze club!meer »


Fotoverslag Lekvogels JO7 - Brederodes JO7

4 november 13:00  Zaterdag 3 november speelde de JO7 van Lekvogels een thuiswedstrijd tegen Brederodes uit Vianen. Bekijk hier de foto’s van de wedstrijd.meer »


Fotoverslag Lekvogels JO7 – Leerdam Sport ’55 JO7

30 september 15:00  Nadat alle spelers en begeleiders stralend op de foto voor de website waren geweest, bleef het team stralen op het veld. Leerdam Sport '55 werd kansloos naar huis gestuurd.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!