Teamnieuws - Lekvogels

Teamnieuws

Fotoverslag JO7 minicompetitie

5 februari 12:45  De JO7 werkt iedere zaterdag een minicompetitie af en deze week was dat thuis bij vv Lekvogels. Bekijk hier de foto's.meer »


Fotoverslag Lekvogels JO7 (19 maart)

20 maart 13:45  In het zonnetje, onder toeziend oog van vele ouders, werkte de JO7 zijn competitiewedstrijden af op het complex van v.v. Lekvogels.meer »


Fotoverslag JO7 Mini Toernooi

17 oktober 15:15  Iedere zaterdag speelt de JO7 een mini toernooi en 16 oktober was het de beurt aan VV Lekvogels om gastheer te zijn voor deze teams. Winnen of verliezen? Vooral veel plezier maken met elkaar staat voorop op deze ochtenden en dat is ook deze keer weer aardig gelukt!meer »


Fotoverslag Lekvogels JO7 - Ameide JO7

6 juni 13:45  Zaterdag mocht de jeugd na maanden van trainen en onderlinge wedstrijden, eindelijk weer eens aan de slag tegen teams van andere verenigingen. Wat een explosie aan vreugde! Helaas kunnen ouders bij thuis wedstrijden voorlopig nog niet aanwezig zijn, maar dat maakte de pret voor de kinderen niet minder. De JO7 bleek wel wat te sterk voor de JO7 van Ameide, maar ach...we voetballen weer!meer »


Fotoverslag Jeugd Mixtoernooi (JO7 & JO9)

25 april 14:45  Zaterdag 24 april was voorlopig even de laatste zaterdag waarop we de jeugd mixten en een onderling toernooitje lieten spelen. Het was een groot succes met alleen maar winnaars, getuige de blije gezichten en het feit dat er voor iedereen van het JO7-JO9 mixtoernooi een medaille was. Hartelijk dank aan alle leiders, vrijwilligers en natuurlijk aan alle kinderen die vol enthousiasme lekker konden voetballen.meer »


Fotoverslag Jeugd Mixtoernooi

11 april 13:00  Zaterdag 10 april stroomde de velden van vv Lekvogels vol met jeugdige voetballers om eens lekker een potje te spelen.meer »


Fotoverslag voetbal clinic JO7 & JO9-1/2

1 november 16:00  Zaterdag 31 oktober was het de beurt aan de JO7, JO9-2 en JO9-1 voor de clinic van Martijn (en Lotte). Daarnaast waren ook klasgenootjes welkom en het was leuk te zien dat die dankbaar gebruik hadden gemaakt van deze oproep!meer »


Fotoverslag JO7 Minitoernooi

28 september 17:45  In de nieuwe competitie-opzet, speelt de JO7 wekelijks een soort minitoernooi. Daardoor kan men meer wedstrijden spelen en wat is er nou fijner dan een ochtendje voetbal?! Zaterdag 26 september was het de beurt aan Lekvogels om als gastheer op te treden voor de wedstrijden tussen Lekvogels, Ameide, HSSC'61 en Everstein. Terwijl de kinderen (jongens en meiden!) lekker voetbalden, konden de ouders genieten van het spelletje en de zon.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!