Teamnieuws

Fotoverslag Kabouter training

26 september 11:15  Naast alle competitiewedstrijden, traint ook onze jongste jeugd op de zaterdagochtend. Speciaal voor alle 4- en 5-jarigen is er de kabouter training waar Dennis ze naast voetbalskills ook een hoop lol laat beleven. Inmiddels lopen er al weer er stuk of 10 rond, maar...er kan altijd meer bij!meer »


Fotoverslag training Kabouters

25 oktober 13:00  Op zaterdag, ook in corona-tijd, is het lekker trainen voor onze jongste jeugd: de Kabouters. Iedere training wordt afgesloten met een leuk potje voetbal om te oefenen en natuurlijk om plezier te maken!meer »


Vanaf 14 september: De sport spa(a)ractie!

8 september 18:30  Bij SPAR Van Maren je boodschappen-gemakken = vv Lekvogels stickers plakken!meer »


Fotoverslag training Kabouters

8 september 17:30  De Kabouters hebben hun training weer opgepakt. Wil jij ook een keer meetrainen? De Kabouters trainen elke zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur.meer »


Foto's Kick-off Pupillen

30 augustus 17:30  Zaterdag 29 augustus was er een kick-off voor de pupillen. Naast het afwerken van een eerste training, stond de ochtend ook in het teken van kennismaken: ouders werden door de jeugdcommissie verwelkomd en bijgepraat over de vereniging. De opkomst was groot en het enthousiasme van de leiders en kinderen niet minder!meer »


Start seizoen Jeugd

7 augustus 14:45  Zaterdag 6 augustus starten de eerste trainingen voor senioren, op 13 augustus voor junioren en voor pupillen op 20 augustus a.s.. Voor het gemak hebben wij een overzicht bijgesloten van indeling trainingen en veld- en kleedkamer indeling voor het komende seizoen.meer »


Sinterklaasavond voor de F2 en de Mini Pupillen

21 november 15:15  De Sint en zijn pieten zijn weer in het land en schudden de kleine voetballertjes van de F2 en de Mini Pupillen graag de hand. De limonade en de hapjes staan al klaar. En ook de cadeautjes, reken maar! Dus kom op vrijdag 28 november om 18.30 uur naar de voetbalkantine, lieve kinderen. Laat je door niets of niemand verhinderen!meer »


Nieuwe talenten gespot bij V.V. Lekvogels!

7 april 16:30  Op 5 april organiseerde V.V. Lekvogels een ‘vriendjes- en vriendinnetjesdag’ voor kabouters; een trainingsochtend voor talentjes van 4, 5 of 6 jaar oud. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!