Teamnieuws - Lekvogels

Teamnieuws

Fotoverslag Lekvogels JO8

22 maart 21:15  Afgelopen zaterdag speelde de JO8 in een heerlijk voorjaarszonnetje weer een thuiswedstrijd.meer »


Fotoverslag Lekvogels JO8 - Tricht JO8

5 februari 13:00  De JO8 speelde afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen Tricht. Bekijk hier alle wedstrijdfoto's.meer »


Fotoverslag Lekvogels JO8 - Sliedrecht JO8

20 maart 14:00  De JO8 speelde zaterdag thuis tegen Sliedrecht. In een spannende wedstrijd won het nipt. Goed gedaan!meer »


Fotoverslag Lekvogels JO8 - ASH

30 januari 14:15  We mogen weer en hoe! Helaas konden niet alle wedstrijden doorgaan, maar de jeugdwedstrijden die thuis gespeeld werden, werden zeer enthousiast begroet door niet alleen de spelers, maar ook fijn dat de ouders weer aanwezig konden zijn. Zo kwam de JO8 gretig uit de verlengde winterstop en kwam maar net tekort tegen ASH. Maar eigenlijk waren alle spelers, leiders en ouders de morele winnaars!meer »


Fotoverslag Lekvogels JO8 - Peursum

17 oktober 15:30  Zaterdag speelde de JO8 de laatste wedstrijd voor de herfstvakantie tegen Peursum. Was het aan het begin van de competitie flink wennen, inmiddels weet de JO8 het net aan de andere kant steeds vaker te vinden, dat belooft wat voor na de vakantie!meer »


Fotoverslag Lekvogels JO8 - IFC

12 september 11:30  Zaterdag 11 september startte dan ook eindelijk de competitie weer voor de pupillen MET ouders! Dat het voor sommige nog wat onwennig was op een groter veld, met keeper en/of nieuwe leden maakte niks uit voor het plezier dat er vanaf spatte. Wellicht was IFC en maatje te groot, aan de voetbal skills af te lezen, gaan de punten snel genoeg komen!meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!