Teamnieuws

Fotoverslag Lekvogels VR1 - Sliedrecht VR1

5 september 12:15  Zaterdag speelden de dames van VV Lekvogels de eerste bekerwedstrijd van het seizoen. Na een gelijk opgaande eerste helft, trokken de dames de wedstrijd met goed voetbal naar zich toe en wonnen van Sliedrecht met 4-3.meer »


Fotoverslag Lekvogels VR1 - SV Noordeloos VR2

29 september 17:30  Afgelopen zaterdag stond voor de Dames van Lekvogels de thuiswedstrijd tegen Noordeloos op het programma. Ondanks veel kansen en mogelijkheden bleef een doelpunt uit. Eindstand: 0-0.meer »


Vanaf 14 september: De sport spa(a)ractie!

8 september 18:30  Bij SPAR Van Maren je boodschappen-gemakken = vv Lekvogels stickers plakken!meer »


Wedstrijdfoto's JO17, VR1 & Lekvogels 2

1 september 21:00  Zaterdag 29 augustus stonden de eerste bekerwedstrijden op het programma. Bekijk hier de wedstrijdfoto's van de JO17, VR1 en Lekvogels 2.meer »


Technische staf Dames klaar voor 2e seizoenshelft

8 januari 19:00  Sinds begin van dit seizoen heeft het damesteam van Lekvogels een compleet nieuwe technische staf van maar liefst drie man (of beter gezegd: twee man en één vrouw) sterk. Marianne Weijers, Piet Buiten en Sander van Emmerik staan nu bijna een half jaar aan het roer. Tijd om wat meer over dit trainersteam te horen en om erachter te komen wat ze met het damesteam willen bereiken.meer »


Fotoverslag Lekvogels VR1 - Arkel VR1

27 oktober 13:15  De vrouwen, in het oranje, bonden Arkel aan de zegekar met een fraaie 6-0!meer »


Lekvogels Dames 1 zoekt nog steeds een trainer/leider!

18 augustus 14:00  Trainer van Lekvogels Dames 1, iets voor jou?meer »


Fotoverslag Lekvogels VR1 - GJS VR2

31 maart 12:30  Voor Lekvogels VR1 stond gisteren de lastige wedstrijd tegen koploper GJS op het programma. Er werd hard gestreden, maar helaas was GJS toch te sterk. Uitslag: 1-5.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!