Teamnieuws - Lekvogels

Teamnieuws

Fotoverslag Lekvogels VR1 - Beesd VR1

24 april 20:45  Na een moeizame eerste helft knokten de dames van Lekvogels zich knap terug. Eindstand: 5-2.meer »


Fotoverslag Lekvogels VR1 - Arkel VR2

29 januari 13:30  De dames van Lekvogels begonnen de tweede seizoenshelft goed met een overwinning op Arkel. Eindstand: 5-1.meer »


Kersttraining Lekvogels Dames & JO19

22 december 8:45  Afgelopen woensdag hebben de JO19 en Dames van Lekvogels de eerste seizoenshelft gezamenlijk afgesloten met een gezellig kersttraining. Beide teams wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief nieuwjaar!meer »


Fotoverslag Lekvogels Dames 1 - RKTVC 1

13 oktober 16:15  Het was spannend tot het einde, maar uiteindelijk wisten de Dames van Lekvogels in de laatste minuut toch te scoren, waarmee ze de ongeslagen status behouden.meer »


Vacature: Trainer/leider Lekvogels Dames 1

15 maart 21:00  Talent, scoringsvermogen, sfeer en gezelligheid; het ontbreekt de Dames van Lekvogels aan niets. Hoewel… uitbreiding van de technische staf is gewenst!meer »


Fotoverslag Lekvogels VR1 - Sliedrecht VR1

5 september 12:15  Zaterdag speelden de dames van VV Lekvogels de eerste bekerwedstrijd van het seizoen. Na een gelijk opgaande eerste helft, trokken de dames de wedstrijd met goed voetbal naar zich toe en wonnen van Sliedrecht met 4-3.meer »


Fotoverslag Lekvogels VR1 - SV Noordeloos VR2

29 september 17:30  Afgelopen zaterdag stond voor de Dames van Lekvogels de thuiswedstrijd tegen Noordeloos op het programma. Ondanks veel kansen en mogelijkheden bleef een doelpunt uit. Eindstand: 0-0.meer »


Vanaf 14 september: De sport spa(a)ractie!

8 september 18:30  Bij SPAR Van Maren je boodschappen-gemakken = vv Lekvogels stickers plakken!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!