Home

Kleding en materialen inleveren 2 en 4 juli

20 juni 10:45  Het voetbalseizoen zit er op en het wordt tijd om de wedstrijd- en presentatiekleding + tassen in te leveren.meer »


Fotoverslag Lekvogels - Lucky Ajax

19 juni 14:00  Alweer een week geleden, maar voelt als gisteren: Lekvogels 1 tegen Lucky Ajax tijdens de afsluitende dag van de jubileumweek. Gelukkig hebben we de foto's nog!meer »


Terugblik Jubileum

16 juni 15:00  Afgelopen week was het dan eindelijk zover. Na een lange voorbereiding en twee jaar wachten werd het 75 + 2-jarig jubileum gevierd. Het moest een feest voor iedereen worden, jong en oud, voor leden en niet-leden, voor fanatieke voetballers en voor beginners. En één ding kan na afloop gesteld worden: dat was het ook!meer »


Foto's ouder-kind voetbal

14 juni 21:30  De foto's van een zeer geslaagd ouder-kind toernooi tijdens de jubileumweek van Lekvogels.meer »


Voorlopige indeling jeugd seizoen 2022-2023

12 juni 21:00  De TZJ-commissie heeft een voorlopige indeling van jeugd voor het nieuwe seizoen 2022-2023 bekend gemaakt. Let op: de voorlopige indeling is onder voorbehoud van nieuwe aanmeldingen.meer »


Foto's Open Jeugddag

12 juni 12:00  Wat een opkomst! Ruim 100 kinderen die wel zin hadden in een middag sport en spel bij vv Lekvogels. De kinderen hebben enthousiast meegedaan aan diverse spellen. De middag werd afgesloten met een prijsuitreiking en zij kregen allen een lekkere portie friet met snack. Kinderen, ontzettend leuk dat jullie er waren! Alle vrijwilligers nogmaals dank voor jullie hulp!meer »


Lekvogels jubilarissen gehuldigd

8 juni 19:15  Hulde aan de jubilarissen! Tijdens de sponsoravond op dinsdag 7 juni zijn onze jubilarissen gehuldigd. Sommigen bereikten deze mijlpaal dit jaar, anderen al eerder maar waren vanwege corona nog niet gehuldigd.meer »


Pupil van de Week: Teun Maas

5 juni 10:00  De laatste wedstrijd van dit seizoen voor Lekvogels 1 betekent ook de laatste Pupil van de Week. De eer is aan Teun Maas uit de JO10-1.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!