Home

Nederland - Argentiniƫ op groot scherm

Gisteren, 5 december 17:30  🇳🇱 Aanstaande vrijdag opent de Lekvogels kantine haar deuren weer voor de wedstrijd van het Nederlands elftal. 🇳🇱 Om 20.00 is de kwartfinale Nederland - Argentinië te zien op groot scherm. Ben jij erbij?meer »


Derde helft druk bezocht

4 december 14:45  Afgelopen zaterdag is de eerste 3e helft van dit seizoen weer goed bezocht. Samen met Huis het Bosch hebben we er traditioneel een gezellige middag en avond van gemaakt. Met heerlijke hapjes en muzikale omlijsting door DJ Cor was het ouderwets gezellig in de kantine.meer »


Ton Delfgou interim-trainer v.v. Lekvogels

25 november 8:45  Wij hebben met Ton overeenstemming bereikt over een aanstelling als interim-trainer tot 31 december 2022.meer »


Martijn Verkerk vertrekt bij v.v. Lekvogels

23 november 10:00  Martijn Verkerk en v.v. Lekvogels gaan uit elkaar. We hebben in goed onderling overleg besloten om het dienstverband per direct te beëindigen. meer »


Pupil van de Week: Sam Krijgsman

20 november 12:45  De punten bleven voor Lekvogels 1 gisteren helaas niet in Lexmond, maar aan de Pupil van de Week heeft dat zeker niet gelegen. Leuk dat je erbij was, Sam!meer »


Lekvogels WK-pool

17 november 20:30  Ook bij dit wereldkampioenschap voetbal midden in de winter organiseert lekvogels gewoon een WK pool, meld je nu aan!meer »


Oud-voorzitter Henk van Dieren overleden

11 november 8:45  Deze week ontvingen wij het droevige bericht dat Henk van Dieren, oud voorzitter van v.v. Lekvogels, op 6 november 2022 is overleden.meer »


Verslag Algemene Ledenvergadering 7 november

8 november 19:30  Dit seizoen kon de Algemene Ledenvergadering gelukkig weer in oktober plaatsvinden, zoals gebruikelijk. De opkomst is groot in de kantine van Lekvogels. Goed om te zien dat er ook veel jongeren aanwezig zijn en dat het damesteam goed vertegenwoordigd is. Een speciaal welkom is er voor erelid Cor Vlot.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!