Scheidsrechter

Safranti, M.

Accommodatie

Onbekend

Tegen titelkandidaat ZBC ’97 heeft Lekvogels nipt met 3-2 verloren. “Zij willen kampioen worden, dus wij hebben vandaag hen laten komen en zelf vol op de counter gespeeld”, zei trainer Hank van der Wey. Dat loonde al in de tiende minuut, toen Mark van der Horst de 0-1 binnenschoot.

Net voor rust kwamen de Zwijndrechtenaren op gelijke hoogte. In het tweede bedrijf pakte Lekvogels opnieuw de voorsprong. Patrick Kersbergen knalde uit een vrije trap raak. Tien minuten voor tijd was het weer 2-2. In de slotminuut kreeg ZBC ’97 een strafschop mee en benutte die: 3-2. Twan Harskamp ontving hierbij zijn tweede gele kaart voor praten en kon inrukken.