Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Lekvogels boekt winst op Well

13 september 2015 15:15

LEXMOND – Lekvogels boekte een verdiende overwinning, maar echt tevreden was trainer Dirk Elbertse niet. “Natuurlijk wel met de winst, maar niet over het vertoonde spel.”

Want na een flitsende start en de 1-0 van Samir Albaity, zakte het spel van Lekvogels ver terug. De leidsman was, volgens Elbertse, coulant naar zijn ploeg door maar liefst twee keer de bal niet voor Well op de penaltystip te leggen. “In de tweede helft kregen wij voor een in mijn ogen veel mindere overtreding wel een strafschop. Patrick Kersbergen wist daar wel raad mee en maakte de 2-0.”

Tien minuten voor het einde kon de Gelderse aansluittreffer worden genoteerd. In de hectische slotminuten werd er, tot genoegen van het Lexmondse thuispubliek, niet meer gescoord.