Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Lekvogels houdt punt over aan derby

1 december 2014 13:30

LEXMOND – Lekvogels heeft weer een puntje weten te pakken. Het duel tegen Vianen eindigde in 1-1.

Zoals het een derby betaamd was het spel niet hoogstaand. De bezoekende ploeg had in de eerste helft optisch het betere van het spel en hield daar een 0-1 voorsprong aan over.

Na de rust ontstond een meer open wedstrijd. Lekvogels probeerde te drukken, zoekende naar de gelijkmaker. Patrick Kersbergen was al eens dichtbij, maar zijn kopbal werd van de lijn gehaald. In de slotminuut was het dan toch nog raak via Thijs van Zessen.