Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Lekvogels houdt derde plek vast

27 oktober 2013 19:15

Dankzij een vierde zege op rij blijft Lekvogels fier op de derde plek staan in 4C.Ditmaal was Haaften de prooi. In de tiende minuut schoot Dave van Kleij vanaf achttien meter uit de draai in de kruising.

Daarna bleven de bezoekers tot aan de rust de betere ploeg zonder kansen te creëren.

In het tweede bedrijf bleef het lang spannend, tot Herman Bikker in de slotminuut de beslissende 0-2 scoorde.

Beide ploegen waren inmiddels tot tien man gereduceerd: voor Lekvogels moest de maker van de openingsgoal met rood naar de kant.

“De ploeg krijgt steeds meer vertrouwen”, zei Henk van der Weij. “Streefkerk zal komende zaterdag de periodetitel allerminst cadeau krijgen."