Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Geflatteerde zege Lekvogels op Noordeloos

8 april 2013 16:15

NOORDELOOS – Enigszins geflatteerd won Lekvogels met 1-3 uit bij Noordeloos. Vooral in het eerste halfuur was de thuisploeg bovenliggend en werden er ook kansen gecreëerd. Doelpunten bleven echter uit.

Aan de overzijde was de eerste kans wel een daalder waard. Thijs van Zessen scoorde alweer zijn twaalfde treffer van het seizoen. Vijf minuten na de rust maakte Sven Hordijk namens de gastheren de verdiende gelijkmaker. Noordeloos probeerde door te drukken en Hordijk kreeg opnieuw een enorme kans, maar een polletje zat in de weg. Een kwartier voor tijd greep Lekvogels via Herman Bikker opnieuw de leiding. In de slotminuut zorgde Bikker met zijn tweede treffer van de middag voor de geflatteerde 1-3....

“We hebben een fiks aantal goede mogelijkheden gecreëerd, maar als je dan niet scoort nek je jezelf”, oordeelde Noordeloos-trainer Apituleij. Zijn collega Henk van der Wey was uiteraard blij met de driepunter. “Die hadden we hard nodig. Zo doen we weer wat vertrouwen op.”