Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Simpele zege Lekvogels na moeizame start

11 maart 2013 10:15

Op eenvoudige wijze schoof Lekvogels zijn opponent SVS ’65 met 5-0 aan de kant.“

“Toch zag het daar in het begin niet naar uit”, zei trainer Henk van der Wey. “We speelden op een baggerveld en de eerste helft ging gelijk op.” Na een klein halfuur spelen zorgde Robin Bikker wel voor de 1-0 en vlak voor rust scoorde ook Thijs van Zessen.

Bij de 3-0 van Van Zessen waren de bezoekers gebroken en liep de thuisploeg met treffers van Bikker en Bobby Schouten (strafschop) uit naar 5-0. Bikker scoorde alweer zijn elfde treffer van het seizoen.

“Hij heeft er vijftien beloofd, dus we hebben er nog vier tegoed!”