Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Hattrick Thijs van Zessen helpt Lekvogels

24 februari 2013 15:00

Lekvogels heeft met 5-2 gewonnen van Raptim. De start voor de ploeg van trainer Henk van der Wey was uitstekend. In de eerste minuut scoorde Bobby Schouten al de 1-0 en vier minuten later verdubbelde Robin Bikker de voorsprong.

Gedurende het verdere verloop van de eerste helft kwam Raptim in de wedstrijd, maar hun buitenkansje – een strafschop – werd niet benut. Snel na rust scoorde Thijs van Zessen de 3-0. Vanaf de stip zorgde hij ook voor de 4-0. Na de 4-1 maakte Van Zessen zijn hattrick vol. Het laatste woord was aan Raptim dat direct na de aftrap vanaf de middellijn de 5-2 binnenschoot.

Scores: 1-0 Bobby Schouten; 2-0 Robin Bikker; 3-0, 4-0 (pen) en 5-1 Thijs van Zessen