Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Flinke domper voor Lekvogels

5 november 2012 16:15

“Een grote teleurstelling, deze nederlaag”, baalde Lekvogels-trainer Henk van der Weij. “Juist vandaag waren de drie punten welkom.

Want met een overwinning hadden we aangehaakt bij de top, niet onbelangrijk met de komende wedstrijden tegen ZBC’97, Arkel, Peursum en Streefkerk in het vooruitzicht.”

Alle neuzen stonden volgens Van der Weij in Dordt niet diezelfde kant op. Al na een minuut keken de Lexmonders tegen een achterstand aan. Thijs van Zessen miste de kans op de gelijkmaker.

GSC verdubbelde voor rust het verschil en was ook direct na de thee twee keer succesvol. “De wedstrijd was gespeeld. Een strafschop leek ons dichterbij  te brengen, maar uit de eerste de beste aanval werd het 5-1.”

4-1 Robin Bikker
5-2 Bas van Zessen