Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijd- en fotoverslag Lekvogels 1 – SV Noordeloos 1

4 november 2018 16:30

Zaterdag 3 november speelde Lekvogels 1 de competitiewedstrijd tegen SV Noordeloos 1. Lees hier het wedstrijdverslag en bekijk de foto's.

Verdiende overwinning Lekvogels

Lekvogels 1 heeft verdiend van Noordeloos gewonnen. De eindstand was bij de rust al bereikt. In de 19 minuut brak Swen van Dorp de wedstrijd open door de 1-0 aan te tekenen, dit doelpunt kwam tot stand door goed voorbereidend werk van Sander de Lange. Het 2de doelpunt kwam ook voor rekening van Swen, een doelpunt overigens dat de gemoederen bij Noordeloos behoorlijk liet oplopen. Pal voor rust tekende Ralf van Klij met de 3-0 al voor de eindstand van de wedstrijd.

Na rust heeft Lekvogels nog enkele kansen onbenut gelaten om de score uit te breiden. Met dit resultaat staan we na 7 wedstrijden op een keurige 4 de plek.

Tijdens de 2de helft klonk een aantal keren een behoorlijk gejuich vanaf veld 2.Lekvogels 4 boog namelijk een 0-3 achterstand om in een spectaculaire 5-3 overwinning. Hierdoor blijft Lekvogels 4 zonder puntverlies op een gedeelde eerste plek staan. Een historische start van het seizoen van Lekvogels 4!

Na afloop van beide wedstrijden waren in de kantine nog vele prijzen te winnen; de traditionele herfstbazaar ging van start. Door de vele mooie prijzen waren de lootjes in een mum van tijd uitverkocht, complimenten voor alle vrijwilligers die mee hebben geholpen aan de organisatie van deze bazaar. Ook sponsors die prijzen beschikbaar hebben gesteld, heel erg bedankt. Uiteraard ook dank aan alle lootjeskopers voor jullie bijdrage. Geniet van de gewonnen prijzen.

Komend weekend is Lekvogels 1 vrij, de eerstvolgende wedstrijd is 17 november uit tegen koploper Groot Ammers, de laatste wedstrijd van de eerste periode.

Wij hopen veel supporters uit Lexmond te zien.