Facebook Toestaan Niet toestaan

Verlies maar met een lekkere zoete nasmaak!

1 december 2014 13:30

Een koude zaterdagmorgen zorgde voor een gemeen windje dat over de groene kunstzoden blies van het Tielse RKTVC. Met een extra laagje onder het Lekvogelskleedje trapten we af.

Wat een leuke eerste helft! Bente mocht het doel bewaken en sloeg enkele malen de bal weg van de gevaarlijke 16 meter. Huub had de power in z'n benen en wist goed samen te spelen met Melissa. Zij zorgde voor de 0-1! Mooi doelpunt! Kort daarop volgende een tegendoelpunt maar we gingen enthousiast de rust in.

Wie had dat gedacht: Thijs, Noah en Jayden hadden de griep te pakken. Hoe gaan we ons dan in de tweede helft staande houden zonder wissels? De zeer sportieve en gastvrije tegenpartij beloofde ons een frietje bij winst of gelijkspel! Dat wilden we natuurlijk niet aan ons neus voorbij laten gaan en we gingen los de tweede helft. We hadden niet eens zoveel balverlies maar Tiel deinsde niet achterover van ons en het frietje moesten we maar tegoed houden. Hoewel Morten ook goed keepte de tweede helft, wist RKTVC enkele doelpunten te maken en een overwinning zat er niet in. Ties stond lekker te verdedigen en Naomi en Floris profiteerden even van het balverlies van RKTVC maar tevergeefs...

Als dank voor onze komst en sportiviteit werden we alsnog beloond met een zakje snoep, gegeven door de tegenstander! Het was jammer geen overwinning te hebben behaald maar het was een mooie ochtend in het Gelderse Tiel!