Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Uit naar Theole, gauw weer naar huis!

17 november 2014 13:15

De regen meldde zich al vroeg in de ochtend. Dat maakt voor Theole F6 niets uit, op kunstgras gaat voetballen al gauw door. Met veel goede moed zetten we koers richting het Gelderlandse Tiel. Zonder Naomi en zonder de geblesseerde Floris. Ai.

Hoe gaan we maken? Hoe presteren we zonder twee goeie spelers? Huub begon op doel en was scherp. Theole zag hier en daar kansen en die pakten ze. Met de rust stond we achter. De nattigheid en die herfstachtige druilerigheid maakte Morten niets: met zijn verdedigende kwaliteiten probeerde hij de Theolers tegen te houden en de bal te kapen. Dat lukte hem. Maar dan is het de kunst om het doel af te sluiten voor de tegenstander. Bente probeerde de bal te houden.

Jayden wist zijn tactiek in het spel te gooien, maar ai, ook na de rust hadden we een enkele kans.  Noah liep de longen uit z'n lijf richting doel, maar de geel/zwarten waren te wakker. Thijs, kerel, wat ben je scherp en let je goed op de bal. Je hebt je best gedaan! Melissa greep een paar kansen en zette het op een lopen, zo hard ze kon. Dat redde ze, maar de keeper van Theole had zich voorbereid en liet geen bal door. Zeer jammer. Ties heeft zijn best gedaan de tweede helft op doel te bemannen maar het mocht niet balen. Wél heeft hij zich het mannetje gestaan met de penalty's. Knap, jongen! Het is 0-9 geworden, gauw vergeten! Aan inzet ontbrak niets. En weet: elke wedstrijd is een goede leer en oefening voor de volgende.

Volgende week thuis tegen Everstein; tegen hen hebben we nog wat goed te maken. Succes, jongens en meisjes!