Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

RKTVC F8 maatje te groot voor Lekvogels F2

20 oktober 2014 9:30

Met een stralend begin van dag door de warme zon, gingen we van start tegen het Tielse RKTVC. Vóór de wedstrijd mocht de F2 nog even op de foto voor de website en dan zouden ze gaan knallen!

Met Melissa als afwezige, maar met hulp van Ruben den Besten uit de Mini-F, probeerden we kansen te pakken. Lekvogels liet in de eerste helft al twee doelpunten door, ai... Maar, we gingen de rust uiteindelijk met 1-2 in, want Huub scoorde nog even een prachtig doelpunt. Dat was lekker!

Na de limonade probeerden alle spelers voor het doel te komen, maar die pogingen leidden helaas niet tot scoren. Ondanks de snelheid van Floris en Jayden, ondanks de slinkse tactiek van Ties, ondanks de charmes van Bente en ondanks onze invaller Ruben die zich niet liet wegjagen door de jongens van RKTVC. Naomi heeft getracht de ballen uit het doel te houden, maar de tegenstander wist de uiterste hoeken te vinden. Noah probeerde de tegenstanders tegen te houden, maar tevergeefs. Met 1-6 luidden we het weekend in.

Jammer Lekvogels, maar we hebben gezien dat jullie erg je best doen en niet opgeven!