Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

(Foto)verslag Lekvogels JO9-2 - LRC JO9

28 september 2020 18:00

Zaterdag 26 september speelde de JO9-2 van Lekvogels thuis tegen LRC. Voor dit team vol met talenten een mooie gelegenheid om te laten zien wat ze kunnen en om verder te groeien. De voorgaande wedstrijd werd gewonnen, dus het vertrouwen was erg groot.

Voor Joaz was dit zijn eerste wedstrijd.

Onze jongens en meiden kwamen goed uit de startblokken. Er werd goed druk gezet en ook werd de afspraak, om goed op de positie te blijven, vaak nageleefd. Je kan zien dat dit team iedere week beter wordt, zowel de speler als het team.

Voor keeper Wouter was er niet veel te doen in de eerste helft. Door het goede drukzetten van zijn teamgenoten, kwam de tegenstander niet in de buurt van zijn doel. Mede door het goede druk zetten, kreeg Lekvogels heel veel kansen om te scoren. Veel van die kansen werden verzilverd. Mooi om te zien, was dat iedere speler een goede poging had om te scoren of kon scoren.

In de tweede helft was het de beurt aan Sam om te keepen. Door goed samenspel van Siem, Teun en Isa kwam het al snel weer tot een paar mooie kansen. Wanneer LRC door kon breken, was daar Wouter om de tegenaanval onschadelijk te maken. Net als in de eerste helft wisten ook nu Joeri en Maes weer een aantal doelpunten te maken. Als klap op de vuurpijl lukte het ook de nieuweling Joaz om een doelpuntje mee te pikken.

De volgende wedstrijd is uit tegen Beesd. We kijken er naar uit om te zien hoe dit team verder groeit.

Bron: Foto's: Anne van Vegchel | Tekst: JO9-2