Teamnieuws

Fotoverslag Lekvogels JO9-2 - LRC

6 juni 14:00  De JO9-2 van Lekvogels trapte zaterdag af tegen de leeftijdsgenoten van LRC. Helaas bleek LRC een maatje te groot, maar daar kunnen we alleen maar van leren. Volgende week mag Lekvogels naar Leerdam om het tegen een ander team van LRC op te nemen, eens zien wat de vorderingen dan zullen zijn!meer »


Fotoverslag Jeugd Mixtoernooi (JO7 & JO9)

25 april 14:45  Zaterdag 24 april was voorlopig even de laatste zaterdag waarop we de jeugd mixten en een onderling toernooitje lieten spelen. Het was een groot succes met alleen maar winnaars, getuige de blije gezichten en het feit dat er voor iedereen van het JO7-JO9 mixtoernooi een medaille was. Hartelijk dank aan alle leiders, vrijwilligers en natuurlijk aan alle kinderen die vol enthousiasme lekker konden voetballen.meer »


Fotoverslag Jeugd Mixtoernooi

11 april 13:00  Zaterdag 10 april stroomde de velden van vv Lekvogels vol met jeugdige voetballers om eens lekker een potje te spelen.meer »


Fotoverslag voetbal clinic JO7 & JO9-1/2

1 november 16:00  Zaterdag 31 oktober was het de beurt aan de JO7, JO9-2 en JO9-1 voor de clinic van Martijn (en Lotte). Daarnaast waren ook klasgenootjes welkom en het was leuk te zien dat die dankbaar gebruik hadden gemaakt van deze oproep!meer »


Fotoverslag Lekvogels JO9-2 - SV Meerkerk JO9

13 oktober 18:45  Afgelopen zaterdag speelde de JO9-2 een thuiswedstrijd tegen Meerkerk. Het was een spannende pot waarbij de kansen voor beide teams rijkelijk binnengeschoten werden.meer »


Wedstrijdverslag Lekvogels JO9-2

4 oktober 13:45  Op 3 oktober speelde de JO9-2 van Lekvogels in Beesd tegen VV Beesd. Ondanks de regen waren de spelers op en top gemotiveerd. De vorige twee wedstrijden werden immers dik gewonnen.meer »


(Foto)verslag Lekvogels JO9-2 - LRC JO9

28 september 18:00  Zaterdag 26 september speelde de JO9-2 van Lekvogels thuis tegen LRC. Voor dit team vol met talenten een mooie gelegenheid om te laten zien wat ze kunnen en om verder te groeien. De voorgaande wedstrijd werd gewonnen, dus het vertrouwen was erg groot.meer »


Vanaf 14 september: De sport spa(a)ractie!

8 september 18:30  Bij SPAR Van Maren je boodschappen-gemakken = vv Lekvogels stickers plakken!meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!