Corona maatregelen Lekvogels

 

UPDATE 14 december

Jullie hebben ongetwijfeld naar de toespraak van premier Mark Rutte gekeken op maandagavond 14 december waarin hij de lockdown en de daarbij behorende maatregelen tot 19 januari 2021 heeft uiteengezet

Voor Lekvogels betekenen de maatregelen het volgende:

  • Er worden géén wedstrijden gespeeld.
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling géén anderhalve meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld tegen sporters van andere verenigingen. Onderlinge trainingspartijen mogen wel. Kinderen met klachten blijven thuis.
  • Buiten mogen volwassenen (boven de 18 jaar) maximaal met 2 personen sporten. Er moet minimaal anderhalve meter tussen de 2 personen zitten.
  • Sporten voor volwassenen (vanaf 18 jaar) is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling anderhalve meter afstand te houden. Het is mogelijk om met meerdere koppels van maximaal 2 personen tegelijk op 1 sportveld tegelijkertijd te trainen. Een trainer voor een groep als geheel mag niet. Een trainer mag wel van tweetal naar tweetal lopen voor instructies. Het is wel de bedoeling dat je na afloop van de training en sportactiviteit de buitensportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat.
  • Groepslessen mogen niet plaatsvinden: niet binnen, maar ook niet buiten.
  • In een binnenruimte is sporten niet toegestaan. Alle binnensportaccommodaties zijn gesloten.
  • Publiek bij sport is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht. 


Momenteel kunnen we onze voetbaltegenstanders niet verslaan, maar moeten we er voor zorgen dat we iets anders, namelijk corona, zien te verslaan. Hopelijk kunnen we met de naleving van alle maatregelen het aantal besmettingen naar beneden krijgen.

Mogelijk kunnen we elkaar weer op redelijk korte termijn ontmoeten op “Het Bosch”. Tot die tijd vraag ik jullie vol te houden en te blijven omzien naar elkaar. Doe voorzichtig, en blijf gezond!

Het Bestuur

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!