Teamnieuws - Lekvogels

Teamnieuws

Rhelico verliest in slotfase van Unitas

Vandaag om 13:23  RUMPT • Titelkandidaat Unitas was de gelukkigste in de wedstrijd tegen Rhelico. De trainer van Rhelico, Adrie van Steijn, had een fantastische wedstrijd gezien.meer »


Tricht wint ruim van directe concurrent Alblasserdam

Vandaag om 13:20  ALBLASSERDAM • Tricht won met 1-5 van concurrent Alblasserdam. De overwinning had nog veel ruimer kunnen zijn. Door deze overwinning staat Tricht op een veilige zevende plaats en ontdoet men zich van enkele concurrenten. Tricht heeft nu acht punten meer dan Alblasserdam dat negende staat en bij deze stand de nacompetitie moet spelen.meer »


Haaften recht de rug en wint van Sparta'30

Vandaag om 13:20  ANDEL • Haaften wist tegen Sparta'30 drie keer een achterstand om te buigen en uiteindelijk zelfs met 3-4 te winnen.meer »


Kansloos verlies voor GVV Geldermalsen tegen Noordeloos

Vandaag om 13:17  NOORDELOOS • GVV kreeg tegen Noordeloos vijf doelpunten om zijn oren. Het eerste halfuur creëerde GVV nog enkele kansen. Maar toen Noordeloos de 1-0 scoorde, zakte GVV als een plumpudding in elkaar. Na rust scoorde de thuisclub nog vier keer.meer »


Vuren verliest ook van NEO'25

Vandaag om 13:16  WAALWIJK • Ook tegen NEO'25 redde Vuren het niet. Na een slechte eerste helft zonder beleving, kwam Vuren in de tweede helft goed terug. Uiteindelijk werd het 5-2 voor de thuisclub.meer »


SVS'65 doet zijn plicht en wint van Leerdam Sport

Vandaag om 13:15  SPIJK • Uiteindelijk won SVS'65 met ruime cijfers van rode lantaarndrager Leerdam Sport. Daar zag het er in de eerste helft niet naar uit. Toen was het nog 1-0 voor de thuisclub, maar na een donderspeech van trainer Menno Beusekamp won SVS'65 met 5-1 van Leerdam Sport.meer »


Unitas blijft maar winnen en komt langszij bij koploper Groot-Ammers

Vandaag om 0:03  RUMPT • Unitas won diep in de extra tijd bij Rhelico en kon een klein feestje vieren, omdat koploper Groot-Ammers punten verspeelde.meer »


Roda Boys laat na het surplus aan kwaliteit in punten uit te drukken

Vandaag om 0:02  STREEFKERK • Roda Boys/Bommelerwaard opende in het Lekdorp goed, maar verloor bij het nimmer aflatende Streefkerk met de 3-3 toch twee misschien wel heel kostbare punten. “Dit is weer erg teleurstellend", vond trainer Piet de Kruif.meer »


Meer nieuws

Gisteren om 23:54 Onnodig verlies te tam Arkel

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!