Teamnieuws

Fotoverslag Tricht JO13 - Lekvogels JO13-2

14 maart 19:15  Afgelopen zaterdag begon de vierde ronde van de competitie voor de JO13-2 met een uitwedstrijd tegen Tricht. De wind bleek voor beide teams een spelbreker bij het opzetten van de aanval. Zo was Lekvogels in de eerste helft de bovenliggende partij, Tricht in de tweede helft. Beide ploegen hielden elkaar daardoor na de reguliere speeltijd dan ook in evenwicht: 2-2. Komende zaterdag komt Asperen op bezoek.meer »


Fotoverslag Kozakken Boys - Lekvogels JO13-2

9 november 16:00  Zaterdag speelde de JO13-2 uit bij Kozakken Boys in Werkendam. De eerste helft ging gelijk op, maar had Lekvogels er net eentje meer inliggen: 1-2. In de tweede helft bleek Kozakken Boys toch letterlijk een maatje groot. Eindstand 2-6, op naar volgende week, dan speelt de JO13-2 weer thuis, dit keer tegen Meerkerk.meer »


Fotoverslag Lekvogels JO13-2 - ST HRC'14/Alem/RKVSC/Heerewaarden

12 september 14:15  JO13-2 startte zaterdag tegen ST HRC'14/Alem/RKVSC/Heerwaarden voor het eerst op een groot veld, met buitenspel regel en ingooien in plaats van inschieten.meer »


Lekvogels D2 - najaars KAMPIOEN !!

27 november 13:45  Onder leiding van Fred Quint en Theo van Zuilen is Lekvogels D2 (gesponsord door Kassanet) kampioen geworden. Na een verpletterende overwinning op MVV '58 (9-0) kon het feest losbarsten. Bij terugkomst in Lexmond werd het team massaal onthaald. De muziek, taart en een rondrit door het dorp was voor iedereen een geweldige ervaring. Van harte gefeliciteerd!!!!meer »


Lekvogels E1 en Lekvogels D2 in het nieuw door Kassanet Pieterse en Installatiebedrijf Liefhebber

30 oktober 22:00  Opnieuw zijn Lekvogels teams voorzien van nieuwe wedstrijdkleding. Kassanet Pieterse en Installatiebedrijf Liefhebber hebben dit mogelijk gemaakt. Theo van Zuilen en Ron Liefhebber super bedankt!!! meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!