JO13 bekerkampioen

8 juni 2018 19:00


Afgelopen zaterdag 2 juni schreef onze club geschiedenis: onze JO13 is die dag bekerkampioen geworden!

Onze jongens speelden de wedstrijd bij de voetbalvereniging in Alblasserdam tegen NOAD '32, alwaar de wedstrijd werd afgetrapt om 13.00 uur. Lekvogels was goed vertegenwoordigd voor wat betreft toeschouwers: ouders, opa's en oma's, maar ook bestuursleden, leiders, trainers en spelers van andere teams waren naar Alblasserdam afgereisd om de JO13 aan te moedigen. 

De wedstrijd begon wel moeizaam: de eerste helft had Lekvogels moeite om hun spel te spelen. De ballen die aangenomen werden, kwamen vervolgens niet bij de medespelers aan en op een onbewaakt moment kwamen we met 1-0 achter. Ai. Kom op, mannen! Het hele seizoen lekker gevoetbald, reeds een competitiebeker op de schoorsteen hebben staan... dus nu niet verliezen! 

De rust heeft hen vervolgens goed gedaan, want het team kreeg weer spirit: gewoon voetballen, overspelen, denk om op tijd te zakken, maar ook aansluiten en scoren! Heerlijk! De adrenaline was van ver af te zien. De tribune met fans stond te shaken, de leiders liepen te ijsberen, maar de druk viel van de ketel toen die snelle Colin Burggraaf scoorde! Oh, jongens, die hadden we nodig! 1-1, er kan nog van alles gebeuren, maar dit geeft weer een kick om door te ballen! Het team hield een ieder vervolgens nog in grote spanning, maar richting het eindsignaal was daar nog een mooie tik-tik tussen twee spelers, waarna onze lange Noud Voerman de verlossende 1-2 scoorde! 

De JO13 is BEKERKAMPIOEN, gefeliciteerd! Het is jullie gegund en jullie hebben er een prachtig seizoen op zitten. Kampioen in de competitie én nu het neusje van de zalm: bekerkampioen! Super gedaan! Dank aan alle supporters, staf en spelers voor deze mooie dag! Deze wedstrijd gaat de boeken in en de bladwijzer blijft bij die mooie dag van 2 juni 2018!
Bron: Foto's: Anne van Vegchel
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!