Open Jeugd Dag 11 mei 2018

29 april 2018 12:30


Hallo jongens en meisjes!

Het is weer tijd voor een gezellige en sportieve dag in Lexmond: de vv Lekvogels Open Jeugd Dag! Dit evenement vindt plaats op VRIJDAG 11 MEI (dag na Hemelvaart), uiteraard op de voetbalvelden van vv Lekvogels.


Je wordt om 10.15 verwacht, in sportieve (buiten)kleding natuurlijk!

Wat gaan we allemaal doen? Hele leuke en leerzame voetbalspelletjes! Je wordt ingedeeld in groepjes (kleine kinderen doen de oefeningen onder begeleiding) en je mag voetbalspellen en oefeningen gaan doen. Ook zitten er extra geinige onderdelen tussen: heb je wel eens gehoord van levend voetbal? Of de stormbaan, waar je een (voetbal)oefening mag uitvoeren? Hoe snel ben jij slalommend met de bal en hoe vaak maak jij een doelpunt?

Je bent hartstikke welkom EN JE HOEFT GEEN LID TE ZIJN van vv Lekvogels. Alle kinderen tussen de 4 en 14 jaar (lid en niet lid van vv Lekvogels) mogen deelnemen aan de Open Jeugd Dag. 

Tussen de oefeningen en spellen door krijg je natuurlijk dorst en trek - je doet immers zó goed je best - en daarom verzorgt vv Lekvogels voor een 'natje en een droogje'. Je mag zelf ook wel wat meenemen, maar niet te veel hoor, anders kan je niet meer voetballen :)

Tevens is een 'kleine lunch' voor je geregeld. Wil je daarom je ouders je laten aanmelden op activiteitencommissie@lekvogels.nl? Dan weten we of je mee zult eten. 

Alle spellen en oefeningen schrijven we op en nadat iedereen de opdrachten heeft uitgevoerd, wordt alles goed uitgerekend. Wie weet word je wel eerste, tweede of derde in je leeftijdscategorie en dan win je een prijs! 

Om ongeveer 14.00 uur is het evenement afgelopen en je gaat met een voldaan gevoel naar huis! (Je mag weer worden opgehaald door je ouders.)

De organisatie heeft ontzettend zin om je te verwelkomen op de OJD! Heb je vragen? Stel ze gerust op activiteitencommissie@lekvogels.nl.

PS: je hoeft geen geld mee te nemen. Je mag GRATIS meedoen aan de Open Jeugd Dag. De kantine van het sportcomplex is geopend; daar kan je wel betaald vrijblijvend eten en drinken kopen.

Tot vrijdag 11 mei!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!