Dames elftal V.V. Lekvogels slaat nieuwe trainer Eric van Rooijen – letterlijk – aan de haak

26 januari 2017 8:45


Eric van Rooijen uit Nieuwegein heeft vanavond zijn eerste training gegeven als trainer/coach aan de Dames 1 van V.V. Lekvogels.

Bij de dames van Lekvogels verloopt het seizoen niet zonder horten en stoten. Gelukkig is deze groep vrouwen bereid om er alles aan te doen om toch te kunnen voetballen. Iedere zaterdag is het weer een strijd om elf spelers bij elkaar te krijgen. Ze zijn zelfs een keer met tien vrouwen op pad gegaan, maar dit liep goed af: er werd zelfs een punt behaald tijdens de wedstrijd! Al met al mag dit de pret niet drukken.

De dames proberen iedere woensdagavond op de training te verschijnen. Dit is nodig om elke zaterdag om te toveren tot een sportieve en gezellige zaterdag. Om dit te realiseren is het toch een must om één vast persoon te hebben als trainer en leider/coach.

Het hengelen naar deze persoon is dit hele seizoen al gaande. Op de website, facebook, wintermarkt en zelfs in de Molenkruier hebben de dames de vacature naar buiten gebracht in de hoop dat iemand zal reageren.

Later dit seizoen melde zich een potentiele kandidaat langs de lijn bij Lekvogels. Het bericht in de Molenkruier had zijn vruchten afgeworpen en Eric van Rooijen enthousiast gemaakt om bij onze dames te komen kijken. Er werd thuis gespeeld tegen Leerdam Sport, en zelfs gewonnen met 5-0: Eric was om!


VANGST:
De dames hebben Eric van Rooijen – letterlijk - aan de haak geslagen en zijn allen erg enthousiast!

Eric van Rooijen uit Nieuwegein heeft vanavond zijn eerste training gegeven als trainer/coach aan de Dames 1 van V.V. Lekvogels.


Het bestuur van Lekvogels wenst jullie een fijne, sportieve en gezellige samenwerking toe! Heel veel succes met de tweede helft van dit seizoen!

Ps. Heb je interesse om een keer te komen kijken, mee te trainen of te voetballen bij ons dames elftal, dan ben je altijd welkom! Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@lekvogels.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!