Wedstrijdverslag Asperen jo11 - Lekvogels jo11-1

3 oktober 2020 8:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag traden de jongens van Erik en Robert aan tegen Asperen.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er gesproken over een sterke tegenstander die alle voorgaande wedstrijden gewonnen had.

De wedstrijd werd op een nat kunstgrasveld gespeeld waar met name Lekvogels in de beginfase moeite mee had. De ballen schoten ver door. In een redelijk gelijkopgaande wedstrijd werd er door beide ploegen leuk gevoetbald. Beide ploegen probeerden van achteruit op te bouwen wat een aantal maal goed lukte. HIerdoor was het erg leuk om naar te kijken. Lekvogels werd gaandeweg de 1e helft de iets betere ploeg en dit werd uitgedrukt door een schuiver onder de keeper door. 1-0 voor Lekvogels door een doelpunt van Dillen. Dit was tevens de ruststand.

De 2e helft was nog iets natter doordat het begon te regenen. Dit deerde de jongens niet want in de 2e helft werd het 2-0 door een goal van Yme. Hij was er als de kippen bij om een schot dat in 1e instantie gekeerd werd door de keeper in de korte hoek binnen te prikken.

Asperen kreeg nu ook een aantal kansen op een doelpunt maar zij schoten de bal of voorlangs of de goed keepende Ryan bracht fraai redding.

Het laatste woord was echter aan Lekvogels. Jelle schoot van afstand de 3-0 tegen de touwen. Snel na deze goal werd er afgefloten door de scheidsrechter.

Een mooie overwinning voor een bij vlagen leuk voetballend Lekvogels waar alle spelers een compliment verdienen.

Ga zo door jongens te beginnen aanstaande zaterdag als GRC'14 op bezoek komt.